Private BECE Timetable 2018 – Ghana

1
SHARE

AD: 2018/2019 Admission Lists of Universities in Ghana

Private BECE Timetable 2018 | Check West African Examination Council, WAEC Ghana BECE Private Timetable 2018/2019.
2017 WAEC May/June Timetable 2017 | WASSCE Timetable 2017 – waecdirect.org

 

-Advertisements-

WAEC Private BECE Timetable 2018, WAEC Ghana Private BECE Timetable, WASSCE Timetable, West African Examination Council, Ghana Timetable 2018/2019 – ghana.waecdirect.org

WAEC Private BECE Timetable 2018/2019 is available on this page. The West African Examination Council has released the Official Time Table for the 2018 Basic Education Certificate Examination for Private Candidates .

The Examination is expected to  start from Monday, February 12,2018 to Friday, February 16,2018.

The papers for each sitting are indicated in two categories, that is Essay and Objectives.

According to the West African Examination Council ,both papers(Categories) are to be taken at a sitting.

Also, where the duration of the paper is paper is different from that on the Time Table, candidates are expected to follow the duration of the Examination Papers.

Blind, dumb and Death Candidates are to be allowed one and half times the time allowed to other Candidates.

See Also – 2018 WAEC Ghana Timetable (May/June) SSCE – International

2018 BECE TIMETABLE FOR PRIVATE CANDIDATES

2018 Private BECE Timetable has been successfully uploaded and available as follows:-

THE WEST AFRICAN EXAMINATIONS COUNCIL, ACCRA BASIC EDUCATION CERTIFICATE EXAMINATION  FOR PRIVATE CANDIDATES, 2018 FINAL TIMETABLE

Click here to download the PDF version to your device.

DATE SUBJECT CODE SUBJECT/PAPER DURATION TIME
 

 

 

Monday,

12th February, 2018

P001/2 English Language 2

(Essay)

1 hour 10 minutes 9.00 a.m. – 10.10 a.m.
P001/1 English Language 1

(Objective)

35 minutes 10.10 a.m. – 10.45 a.m.
P022/2 Religious and Moral

Education 2 (Essay)

1 hour 1.00 p.m. – 2.00 p.m.
P022/1 Religious and Moral

Education 1 (Objective)

45 minutes 2.00 p.m. – 2.45 p.m.
 

 

 

 

-Advertisements-

Tuesday,

13th February, 2018

P033/2 Integrated Science 2

(Essay)

1 hour 15 minutes 9.00 a.m. – 10.15 a.m.
P033/1 Integrated Science 1 (Objective) 45 minutes 10.15 a.m. – 11.00 a.m.
P053/2-055/2 Basic Design and Technology 2 (Essay) 1 hour 15 minutes 1.00 p.m. – 2.15 p.m.
P053/1-055/1 Basic Design and Technology 1 (Objective) 40 minutes 2.15 p.m. – 2.55 p.m.
 

 

 

Wednesday, 14th February, 2018

P030/2 Mathematics 2

(Essay)

1 hour 9.00 a.m. – 10.00 a.m.
P030/1 Mathematics 1

(Objective)

1 hour 10.00 a.m. – 11.00 a.m.
P003/2-013/2 Ghanaian Language

and Culture 2 (Essay)

1 hour 1.00 p.m. – 2.00 p.m.
P003/1-013/1 Ghanaian Language

and Culture 1 (Objective)

45 minutes 2.00 p.m. – 2.45 p.m.
 

 

 

Thursday, 15th February, 2018

P020/2 Social Studies 2

(Essay)

1 hour 9.00 a.m. – 10.00 a.m.
P020/1 Social Studies 1 (Objective) 45 minutes 10.00 a.m. – 10.45 a.m.
P002/2 French 2 (Essay) 45 minutes 1.00 p.m. – 1.45 p.m.
P002/1 French 1 (Objective) 1 hour 1.45 p.m. – 2.45 p.m.
 

 

Friday,

16th February, 2018

P070/2 Information and

Communication Technology 2 (Essay)

1 hour 15 minutes 9.00 a.m. – 10.15 a.m.
P070/1 Information and Communication

Technology 1 (Objective)

45 minutes 10.15 a.m. – 11.00 a.m.

Click here to download the PDF version to your device.

NOTES

  1. Both papers for each Subject are to be taken at one sitting without

2.     DIFFERENCE IN TIME ON QUESTION PAPER AND TIMETABLE

 Where the duration indicated on the question paper differs from that on the timetable, the one on the question paper should be followed.

3.        EXTRA TIME FOR BLIND, DEAF AND DUMB CANDIDATES

-Advertisements-

Blind, Deaf and Dumb candidates are to be allowed one and half (1 ) times the time allotted to other candidates.

TZNGUGZA RWCM ZW LS MW SD ZM KE

CONNECT WITH US: Like our Facebook Page, Follow Us On Twitter, Follow Us on Google+. Stay Blessed.


Receive our Latest All Updates via your Email for Free. Enter your Email to subscribe:


SHARE
Previous articleKNUST Food Festival and Conference 2018, Application Details
Next articleUCC Admission Form for MA Communication Studies & MA Teaching Communicative Skills – 2018/2019

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here